Schenk een Klimaandeel

Bij speciale gelegenheden horen cadeautjes. Meer dan eens belanden cadeautjes in een kast om er niet snel meer uit te komen. Echt duurzaam is het niet. Via Klimaan kan je een echt duurzaam cadeau schenken: Een stukje duurzame toekomst!
Met de geschenkbon, schenk je één of meerdere aandelen, help je duurzame en lokale energieprojecten te realiseren en plukken we er allemaal de vruchten van.

Overtuigd om een aandeel van Klimaan cadeau te geven? Koop dan één of meerdere aandelen via de knop hieronder en volg de onderstaande stappen voor de registratie van je cadeau-aandeel. Heb je vragen over de aankoop van Klimaandelen, lees dan eerst de investeer mee-pagina.

De cadeau-procedure:

  • Kies ‘ik ben nog geen aandeelhouder.’ Op die manier krijgt de nieuwe coöperant een uniek coöperantennummer toegewezen.
  • Vul bij contactgegevens voor- en achternaam van de nieuwe (!) coöperant in.
  • Ken je de adresgegevens van de nieuwe coöperant, dan vul je die in. Ken je ze niet, dan vul je jouw eigen adresgegevens in. De nieuwe coöperant kan dit later laten aanpassen.
  • Als het cadeau-aandeel een verrassing is, dan vul je bij e-mailadres jouw eigen e-mailadres in. Naar het opgegeven e-mailadres wordt immers de mail met de vraag tot overschrijving gestuurd. De nieuwe coöperant kan dit later laten aanpassen naar zijn eigen e-mailadres.
  • Ken je het rijksregisternummer van de nieuwe coöperant, dan vul je dat in. Ken je dat niet, dan vul je jouw eigen rijksregisternummer in. De nieuwe coöperant dit later laten aanpassen.
  • Het in te vullen bankrekeningnummer is het nummer waarop het dividend betaald zal worden. Het handigste is om hier ineens het bankrekeningnummer van de nieuwe coöperant in te vullen. Ken je het bankrekeningnummer niet of heeft de nieuwe coöperant geen bankrekeningnummer, dan vul je jouw eigen bankrekeningnummer in. De nieuwe coöperant dit later aanpassen naar zijn eigen bankrekeningnummer mits duidelijke reden.
  • Klimaan heeft geschenkkaarten gemaakt, waarmee het cadeau-aandeel tastbaarder en visueel aantrekkelijker gemaakt werd. Heb je aandelen voor iemand anders gekocht, laat het weten via aandelen@klimaan.be (jouw naam, adres en aantal cadeau-aandelen) en wij bezorgen jou een cadeaukaartje dat je aan de nieuwe coöperant kan schenken.