Klimaansessies

We heten jullie alvast welkom op de 1e editie van Klimaansessie op vrijdag 1 december. Vicky Corbeels van CRU-design is die avond onze centrale gast.

Klimaansessie, een avond waar community en informatie elkaar ontmoeten. In een ongedwongen setting behandelen we een inhoudelijk thema rond klimaat en duurzaamheid, om nadien bij de bar na te praten. Op café gaan en het gevoel hebben dat dit zinvol was, mooi toch?

We starten met een korte update over onze activiteiten en de lopende kapitaalscampagne van Klimaan. Daarna geven we het woord aan Vicky.

Vicky is zelfstandig wijnconsulent en ze was in 2015 ‘Wine lady of the year’. Ze is aandeelhoudster bij Klimaan, maar ze is bovenal een autoriteit op het gebied van wijn. Ze is gespecialiseerd in het ondersteunen van wijngaarden, landbouw en ondernemingen in het bereiken van hun doelen op vlak van duurzaamheid en winstoptimalisatie. Maar ze steekt zelf ook de handen uit de mouwen, door mee te helpen bij de aanplant, oogst en botteling bij Hagelandse wijnmakers.

Tijdens deze Klimaansessie heeft ze het over de aanleiding van haar huidige doctoraat: “hoe duurzaamheidsdoelen te bereiken in de wijnproductie (en in andere landbouwsectoren?)”

We proeven nadien wijnen van Ten Gaerde, een Hagelands wijnbedrijf dat elk jaar prijzen wint bij de wedstrijd “Beste Belgische Wijn”. Op ontspannen wijze kunnen we zo napraten over de presentatie en in dialoog gaan met Klimaan.

Praktisch

 • Wanneer: vrijdag 1 december 2023
 • Waar: 28Rond, Werfheide 2 in Muizen
 • Timing:
  • Onthaal vanaf 19.30 u.
  • 20u: korte toelichting projecten Klimaan
  • 20.15 u: keynote “hoe duurzaamheidsdoelen te bereiken in de wijnproductie (en in andere landbouwsectoren?)”
  • 21.15 u: de bar is geopend.

Deelname is gratis, maar we vragen wel om in te schrijven via deze link.

Onze aandeelhouders krijgen alvast een gratis drankje aangeboden.