Elektrische deelmobiliteit via Klimaan

 

Klimaan is partner van het Coöperatief Elektrisch Deelauto Netwerk (CEDAN). Daardoor kan je als coöperant van Klimaan eenvoudig gebruik maken van de elektrische deelauto’s van Partago en Coopstroom. Partago en Coopstroom bieden over heel Vlaanderen uitsluitend elektrische deelauto’s aan. Op dit moment bezitten ze samen meer dan 100 deelauto’s.

Benieuwd of er ook auto’s in jouw buurt staan? Bekijk op de CEDAN-website de kaart met alle elektrische deelauto’s. De automodellen, de tarieven en meer informatie vind je op de website van Partago en Coopstroom.

Het voordeel als Klimaandeelhouder is dat je geen aandeel van Partago of Coopstroom moet kopen wanneer je drie aandelen van Klimaan (300€) bezit. Deze aandelen zullen dienen als waarborg en in geval van schade en wanbetaling gebruikt worden om de deelautoaanbieder te vergoeden. Het gebruik van deze waarborg heeft geen invloed op het dividend. U ontvangt op de drie aandelen evenveel dividend als op andere aandelen.

Sommige gemeenten geven extra voordelen indien je start met autodelen. De gemeente Bonheiden bijvoorbeeld geeft een rijtegoed van 30€ voor iedereen die start met autodelen. Meer informatie vind je hier.

Overtuigd van elektrische deelmobiliteit? Via deze eenvoudige stappen, stap jij binnenkort de deelauto in:

  • Schrijf je in via de CEDAN-website.
  • Je krijgt van ons een link en een unieke code om jouw aanvraag verder te zetten.
  • Geef de gevraagde persoonsgegevens in bij de deelautoaanbieder en maak gebruik van jouw unieke code.
  • Alles ingevuld en bevestigd? Download de app en je bent klaar om te rijden!

Heb je vragen of wil je de deelauto’s eens uitproberen, contacteer ons via deelmobiliteit[at]klimaan.be.

 

 

 

Ecopower_logo

 

 

Waterleest
Waterleest
Waterleest