Zonnewijzer_biz

bedrijven en organisaties

Hoge energieprijzen? Zonnepanelen zijn nog interessanter!

Iedereen is er tegenwoordig van overtuigd: wil je een lagere energiefactuur, dan investeer je best in zonnepanelen op het dak van je bedrijf of organisatie. Een uitdaging, want hoe doe je dat nu best? Welk budget heb je nodig? Wat komt er allemaal bij kijken?  En waar vind je de tijd om met iets anders bezig te zijn dan met je core business?

ViTeS

Gratis advies voor uw organisatie

Met het project Zonnewijzer.biz wil Klimaan ondernemingen aanmoedigen en ondersteunen om hun eigen zonnestroom op te wekken en hun energiebehoefte te verduurzamen. Met een objectief advies ontzorgen we geïnteresseerde organisaties van a tot z.

Ontzorging bij de realisatie

Wil je niet enkel advies maar ook hulp bij de realisatie? Klimaan kan je bijstaan tijdens de realisatie of neemt de coördinatie volledig op zich. Zo heb jij meer tijd voor jouw onderneming en kan je de focus behouden op de kerntaken van jouw organisatie.

Wat kan je van ons verwachten?

Er komt heel wat kijken bij een investering in zonnepanelen: een technische controle van het dak, de dakstabiliteit en de elektrische installatie; het zoeken van een installateur; het dimensioneren van de zonnepanelen; het evalueren van de offertes en de producten; het aanvragen van subsidies en de netstudie.

Klimaan en Zonnewijzer hebben reeds jaren ervaring met kleine en grote zonnepanelensystemen. We maken een analyse van jouw onderneming en het potentieel aan zonne-energie. We bekijken wat technisch mogelijk en financieel het meest interessant is voor de onderneming. We projecteren de resultaten in een presentatie of een rapport. Met dat rapport kan je zelf stapsgewijs aan de slag of je kan er voor kiezen je helemaal te laten ontzorgen door Zonnewijzer.biz, van het allereerste advies tot allereerste eigen lokale duurzame elektriciteit.

Zelf investeren of investeren via een 3e partij?

Wil je wel investeren maar komt het financieel niet goed uit? Naast de eigen investering in zonnepanelen, analyseert Zonnewijzer.biz ook de investering via derdepartijfinanciering. Deze buiten-balans investering zorgt ervoor dat je niet zelf de investering draagt, maar de stroom van de zonnepanelen op het dak voor een bepaalde periode aankoopt tegen een sterk verminderde prijs t.o.v. de marktprijs. Na deze aankoopperiode worden de zonnepanelen kosteloos jouw eigendom.

Voor iedereen!

Niet enkel gebouweigenaars zijn welkom voor ons advies. Ook wanneer je een kantoorruimte huurt of verhuurt, kunnen wij jou bijstaan in een advies. Klimaan heeft reeds ervaring met huurder/verhuurder overeenkomsten voor investeringen in zonnepanelen waarbij zowel de huurder als de verhuurder de vruchten plukken van de rendabele investering.

Allemaal samen

Met jouw eigen zonnedak draag je mee een steentje bij in de omslag naar een hernieuwbare energievoorziening. Vele kleintjes maken één grote. Spreek er over met je collega ondernemers. En vergeet niet: de belangrijkste energie is diegene die je niet verbruikt.

Schrijf je in

Ben je overtuigd? Laat dan hier je gegevens achter. binnen de 10 dagen contacteren we je om een afspraak te maken voor een basisadvies.

  Basisinfo

  Vereiste velden worden aangegeven met een asterisk (*)
  Privacy

  Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord*   Bekijk onze privacyverklaring hier.

  Nog vragen?

  Iets niet duidelijk of ben je heel enthousiast: op zonnewijzer.biz@klimaan.be kan je ons steeds bereiken.

  We realiseren dit project met de steun van: